Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Από την Πέμπτη 21 Ιουλίου στην Ελλάδα ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ η νέα διαστημική περιπέτεια "Star Trek Beyond"

Πιθανόν να την δούμε και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, όπου ήδη φιγουράρει το σχετικό διαφημιστικό πόστερ


Μαζί με τις ΗΠΑ, θα δούμε στις Ελληνικές αίθουσες το νέο φιλμ – διαστημική περιπέτεια «Star Trek Beyond»  σε σκηνοθεσία Justin Lin και παραγωγή του J.J. Abrams. Στην Ελλάδα η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου 2016 σε διανομή της UIP ενώ μία μέρα αργότερα η ήδη πολυαναμενόμενη ταινία θα βγει στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής. Η ταινία όπως όλοι γνωρίζουμε, βασίζεται στην παλιά θρυλική τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '60, όπου και πρωταγωνιστούσαν οι Γουίλιαμ Σάτνερ και Λίοναρντ Νιμόι. Mάλιστα το φετινό καλοκαίρι συμπληρώθηκαν και τα 50 χρόνια από το λανσάρισμα της τηλεοπτικής σειράς.
Σκηνή από τη νέα ταινία με τον Κρις Πάιν σε πρώτο πλάνο.

Όπως αναφέρει η Wikipedia, είναι συνολικά το 13ο φιλμ του δημοφιλούς franchise του Star Trek ενώ η προηγούμενη ταινία (η 2η αφότου επιχειρήθηκε το reboot), με τίτλο «Star Trek Into Darkness» το 2013, σε σκηνοθεσία τότε του J.J. Abrams είχε σκίσει εμπορικά με κοντά 470 εκατομμύρια δολάρια διεθνείς εισπράξεις.
Το reboot έγινε τον Μάιο του 2009 και η ταινία εκείνη σε σκηνοθεσία του J.J. Abrams και με κακό της ιστορίας τον Έρικ Μπάνα είχε αρέσει και είχε κάνει διεθνείς εισπράξεις κοντά στα 385 εκατομμύρια δολάρια.
Οι Chris Pine και Zachary Quinto επιστρέφουν για τρίτη φορά στους ρόλους των Captain James T. Kirk και Commander Spock αντίστοιχα, ενώ οι Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho and Anton Yelchin (ο 27χρονος Γέλτσιν έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα πριν περίπου ένα μήνα) επιστρέφουν επίσης στους ρόλους τους ενώ στα νέα πρόσωπα ηθοποιών συναντάμε τον γοητευτικό μαύρο Βρετανό ηθοποιό Idris Elba και τους Joe Taslim and Sofia Boutella.
Η ταινία, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, είχε πολύ καλό εμπορικό άνοιγμα στις ΗΠΑ με σχεδόν 60 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις το τριήμερο 22-24 Ιουλίου 2016 συν άλλα 30 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο.
Σύμφωνα με το στόρι του νέου φιλμ (το πόστερ αν και φιγουράρει στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα, η ταινία παραμένει άγνωστο αν θα έρθει τελικά) το πλήρωμα του διαστημοπλοίου USS Enterprise, στο μέσον της 5ετούς αποστολής του, δέχεται επίθεση από μία ομάδα άγνωστων πλασμάτων - aliens,τα οποία και εξαναγκάζουν όλο το πλήρωμα να εγκαταλείψει το διαστημικό σκάφος.  Ο Captain James T. Kirk και η υπόλοιπη ομάδα θα οδηγηθούν σ’ έναν παντελώς άγνωστο πλανήτη, σε αχαρτογράφητα σημεία του αχανούς διαστήματος, χωρίς να μπορούν να φύγουν και χωρίς ελπίδα διάσωσης από το νέο αυτό και πολύ απειλητικό εχθρό.
Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ (Μέλος ΕΣΗΕΠΗΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου