Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον που όλοι αγάπησαν μέσα από τα τηλεοπτικά "Φιλαράκια", παίζει τώρα τη μητέρα ενός νεαρού στρατιώτη στο Ιράκ στο πολεμικό δράμα "The Yellow Birds"

Στο μεταξύ η 46χρονη ηθοποιός που παντρεύτηκε τον Τζάστιν Θερού τον περασμένο Αύγουστο, ετοιμάζεται να γίνει μητέρα μέσω παρένθετης εγκυμοσύνης

Μπορεί την πιο τελευταία της ταινία όπου είχε έναν από τους βασικούς ρόλους να μην την είδαμε στην Πάτρα (βγήκε μόνο στην Αθήνα αν δεν κάνουμε λάθος), το «Shes Funny that way – Μπερδέματα στο Μπρόντγουει» σε σκηνοθεσία του βετεράνου Πίτερ Μπογκντάνοβιτς, ωστόσο η γλυκιά 46χρονη Ελληνοαμερικανίδα σταρ Τζένιφερ Άνιστον γυρίζει αυτή την περίοδο τη νέα της ταινία με τίτλο «The Yellow Birds» και ήδη βγήκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία από το φιλμ.
Το «The Yellow Birds» χαρακτηρίζεται ως ένα κοινωνικό, πολεμικό δράμα όπου η Jennifer Aniston που εντυπωσίασε με την δραματική της ερμηνεία στο «Cake» και προτάθηκε για τη Χρυσή Σφαίρα α' ανδρικού ρόλου πέρυσι, υποδύεται μία αφοσιωμένη μητέρα ενός νεαρού στρατιώτη που τον στέλνουν στην πρώτη γραμμή, να πολεμήσει στο Ιράκ. 

Ευτυχισμένη στο πλάι του ηθοποιού και πλέον συζύγου της Τζάστιν Θερού
Η επιλογή ενός τέτοιου ρόλου αποτελεί σίγουρα μία τολμηρή και ώριμη επιλογή για την όμορφη ηθοποιό με καταγωγή από την Κρήτη μιας και μπορεί να είναι 46 ετών και σε λίγους μήνες τον Φεβρουάριο να γίνεται 47, ωστόσο η εμφάνιση της είναι απίστευτα προσεγμένη και δείχνει αρκετά νεότερη.
Επίσης σίγουρα αποτελεί πολύ ευχάριστο νέο αυτό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες σε σάιτ στο διαδίκτυο πως η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζεται να γίνει μητέρα με τον αγαπημένο της σύζυγο, τον ηθοποιό Τζάστιν Θερού ωστόσο μέσω παρένθετης εγκυμοσύνης.  Σίγουρα ο ερχομός του παιδιού θα δώσει στο νιόπαντρο ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 5 Αυγούστου του 2015 στο Μπελ Έιρ του Λος Άντζελες ξεχωριστή χαρά και θα τους δέσει περισσότερο μιας και υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που μιλούσαν για σύννεφα στη σχέση τους.
Μάλιστα μία από τις αιτίες για τα νεύρα και μικροκαυγάδες, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, είναι και η μέτρια πορεία της σειράς "The Leftovers" του HBO όπου παίζει ο Θερού και αναμένεται να μην γυριστεί ο 5ος κύκλος της.
Στο φιλμ «The Yellow Birds» εκτός της Άνιστον και του Jack Huston ,παίζουν και οι Tye Sheridan και Alden Ehrenreich ενώ σύμφωνα με το Αμερικάνικο περιοδικό Entertainment Weekly, απ’ όπου και η πρώτη φωτ. (credit - Bob Mahoney), στο καστ προστέθηκαν και η συμπαθής Αυστραλή ηθοποιός Toni Collette και ο Jason Patric.
Στα γυρίσματα του "The Yellow Birds".

Ο Alexandre Moors είναι ο σκηνοθέτης του φιλμ που βασίζεται στη νουβέλα του βετεράνου του πολέμου του Ιράκ, Kevin Powers, η οποία κυκλοφόρησε το 2012 και αναφέρεται σε δύο νεαρούς στρατιώτες (Sheridan και Ehrenreich) που γίνονται φίλοι και αποφασίζουν να στηρίζουν και να προστατεύουν ο ένας τον άλλο προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς και αρτιμελείς. Ωστόσο θα συμβεί κάτι απροσδόκητο με συνέπεια ο άλλος στρατιώτης να έρθει αντιμέτωπος και να πρέπει να χειριστεί μία νέα και δύσκολη κατάσταση. Η Toni Collette υποδύεται τη μητέρα του άλλου στρατιώτη και οι Patric and Huston τους αξιωματικούς του στρατού.

Η Aniston ενσαρκώνει τη μητέρα του στρατιώτη, τον οποίο ερμηνεύει ο Tye Sheridan, σύμφωνα με το σάιτ Deadline. Ο 19χρονος Tye Sheridan έχει παίξει και ήδη ξεχωρίσει σε φιλμ όπως το «Joe, Μία δυνατή φιλία» πλάι στον Νίκολας Κέιτζ και στο «Mud, Ένα Καλοκαίρι» πλάι στον Μάθιου Μακόναχι. 
O νέος σκηνοθέτης Alexandre Moors είχε γυρίσει πριν λίγα χρόνια το φιλμ "Blue Caprice" που είχε προβληθεί στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα, τον Ιανουάριο του 2013.
Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ (μέλος ΕΣΗΕΠΗΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου